Luontaistuotekaupassa asioivalla naisella valkoinen purkki kädessä.

Kuluttajille

Tehtävänämme on toimittaa terveyttä suomalaisille. Tarjoamme kuluttajille terveyttä ja hyvinvointia tukevia palveluita: Kotihoidon hoivapalvelut varmistavat turvallisen lääkkeenoton kotona. Olo-apteekista saa lääkkeet ja hyvinvointia tukevat palvelut saman katon alta.

Hoivapalvelut kotihoitoon

Kotihoidon tarve on lisääntynyt viime vuosina Suomessa, ja kasvu jatkuu entistä kiivaampana väestön ikääntyessä ja yhä useamman ikäihmisen asuessa kotonaan pidempään. Samaan aikaan kotihoidon resurssit eivät ole kasvaneet. Ihmiset ja yhteiskunta tarvitsevat vaikuttavia hoivainnovaatioita.

Tamron Smila-hoivapalvelu

Smila-hoivapalvelu

Smila on uudenlainen hoivapalvelu, joka yhdistää kotona tai hoivakodissa asuvat asiakkaat hoitoyksikköön. Automaattisen lääkeannostelijan lisäksi se on monimuotoinen etämonitorointialusta. Sen avulla kotihoidon asiakas voi olla yhteydessä hoitajaansa tai lääkäriinsä, ja toisaalta kotihoito saa varmuuden lääkehoidon toteutumisesta.

Lue lisää >

Oma-annos palvelu

Oma-annospalvelu

Tytäryhtiömme Pharmac Finlandin Oma-annospalvelu on lääkkeiden koneellinen annosjakelu. Asiakas saa apteekista lääke-erän kahden viikon välein, ja lääkkeet on jaettu valmiiksi annospusseihin. Palvelu sopii parhaiten henkilöille, joilla on pysyvä ja säännöllinen lääkehoito.

Lue lisää >

Olo-apteekki

Moni toivoo, että terveyden ja hyvinvoinnin tarpeissa ei tarvitsisi juosta monessa eri paikassa, vaan palvelut saisi nopeasti ja läheltä, mielellään ilman lähetteitä ja jonottamisia. Olo-apteekki on perustettu vastaamaan tähän toiveeseen.

Olo-apteekissa sinua palvelee Terveystalon palvelupiste, josta saat vaivattomasti yhteyden hoitajaan, lääkäriin tai ravitsemusterapeuttiin chat-palveluilla tai videoyhteydellä. Helsingissä Graniittitalon Olo-apteekissa ovat lisäksi apunasi suuhygienisti ja sairaanhoitaja.

Olo-apteekki on apteekkareiden, Terveystalon ja Tamron omistama yhteisyritys.

Lue lisää >

Jaakonkatu 3
00100 Helsinki
09 6811 540
graniittitalo@oloapteekki.fi

Pajamäentie 12
00360 Helsinki
09 554 144
pajamaki@oloapteekki.fi

Ympyrätalo, Siltasaarenkatu 18
00530 Helsinki
029 3400 680
360@oloapteekki.fi

Isokatu 16
68600 Pietarsaari
06 78 88 090
bothnia@oloapteekki.fi

Vaasantie 1
68910 Pännäinen
020 7759560
bennas@oloapteekki.fi